COMUNICAT DE PRESĂ‚ 06.07.2012

Timp de lectură: 2 minute

 BIROUL DE PRESĂ‚, INFORMAŢII ȘI RELAŢII CU PUBLICUL

Nr:1/2/215/06.07.2012

 

 

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA începe plata eşalonată a drepturilor salariale câştigate prin sentinţe judecătoreşti

 

 

Bucureşti, 9 iulie 2012

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA va efectua în această lună prima tranşă, în valoare de aproximativ 2 milioane de lei, din plata eşalonată planificată în bugetul pe 2012 pentru acordarea restanţelor salariale, câştigate de angajaţi prin sentinţe judecătoreşti definitive şi irevocabile.

 

CFR SA a anuţat federaţiile sindicale că plata acestor drepturi salariale câştigate de angajaţi în urma proceselor intentate încă din anul 2006, şi care au sentinţe judecătoreşti definitive şi irevocabile, se va face lunar, în funcţie de rezultatele financiare şi de lichidităţile companiei.

 

Întrucât conducerea companiei a observat tergiversarea, din varii motive, a semnării convenţiilor de plată eşalonată, doar în această lună va efectua plăţi fără semnarea convenţiilor. Totodată, CFR SA solicită angajaţilor care au sentinţe judecătoreşti definitive şi irevocabile să sprijine demersul întreprins de administraţie, prin semnarea convenţiile de plată eşalonată.

 

Facem precizarea că în cadrul întâlnirilor care au avut loc în cursul aceastei luni cu liderii federaţiilor sindicale, conducerea companiei a solicitat sprijinul partenerilor sociali de a face cunoscută această măsură tuturor angajaţilor, membrii de sindicat, care au sentinţe judecătoreşti definitive şi irevocabile.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

Șef birou,

Oana Brânzan 

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content