COMUNICAT DE PRESĂ 08.07.2014

Timp de lectură: 2 minute

SERVICIUL RELATII MASS-MEDIA                                          Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR: 122312/122905

Nr:1/2/187/08.07.2014

COMUNICAT DE PRESĂ

Lucrări de reparaţii şi consolidare a infrastructurii feroviare

Bucureşti, 08 iulie 2014

Compania Națională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că în cursul lunii iulie se execută lucrări de reparaţii curente a infrastructurii feroviare pe mai multe secţii de circulaţie de pe raza regionalelor de cale ferată Cluj, Timişoara, Craiova, Galaţi şi Iaşi, lucrări care au drept scop creşterea vitezei de circulaţiei şi sporirea siguranţei feroviare.

Lucrările de reparaţii au drept scop consolidarea infrastructurii feroviare şi implicit, îmbunătăţirea condiţiilor de călătorie pe calea ferată, prin creşterea vitezei circulaţiei şi sporirea siguranţei feroviare.

În perioada iulie – august 2014, CFR SA desfăşoară, în anumite intervale orare, lucrări de reparaţii curente, pe următoarele intervale de staţii:

  • Sărăţel- Măgheruş Sieu (Regionala CF Cluj)
  • Utvinişul Nou – Sântana, firul I (Regionala CF Timişoara)
  • Târgu Jiu – Livezeni(Regionala CF Craiova)
  • Tecuci – Tecuci Nord (Regionala CF Galaţi)
  • Lunca Ilvei – Hm Silhoasa (Regionala CF Iaşi)

Lucrările de reparaţii la calea ferată nu vor avea implicaţii în graficul de circulaţie al trenurilor care tranzitează magistralele feroviare. În intervalele orare de desfăşurare a lucrărilor se vor opera mici modificări la ora de plecare şi de sosire pentru anumite trenuri care operează la nivel regional, modificările fiind anunţate în staţiile de cale ferată.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. recomandă publicului călător să solicite, înainte de efectuarea călătoriei, informaţii despre modificările din graficul de circulaţie al trenurilor, în staţiile şi agenţiile CFR sau la telefon 021/9521.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content