COMUNICAT DE PRESĂ‚ 08.11.2010

 

Nr. 1/2/581/08.11.2010
 
 
 
Comunicat de presă
08 noiembrie 2010
 
Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA vă informează că circulaţia feroviară pe relaţia Bucureşti – Craiova a fost reluată începând cu ora 15.00, în condiţii normale de trafic, între staţiile Grădinari şi Chiajna.
Vă reamintim că trenurile care circulă pe relaţia Bucureşti – Craiova au înregistrat întârzieri în cursul zilei, după cepersoane necunoscute au furat aproximativ 3 cabluri de la instalaţia de alimentare cu energie electrică. În urma acestui incident circulaţia feroviară între staţiile Grădinari şi Chiajna s-a desfăşurat “la cale liberă”.
Concomitent cu dirijarea la cale liberă a trenurilor,echipele de intervenţie au desfăşurat şi lucrări de înlocuire a cablului furat, astfel încât circulaţia trenurilor să fie reluată în condiţii normale de trafic.
22 trenuri de călători au înregistrat întârzieri la destinaţie, după cum urmează:
– 18-60 minute de întârziere – 14 trenuri
– 60-100 minute de întârziere – 5 trenuri
– 120-260 minute de întârziere – 3 trenuri
Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest încident şi îi asigurăcă toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au avut ca principal scop reluarea traficului în condiţii de siguranţă.
Șef birou
Oana Brânzan
Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content