COMUNICAT DE PRESĂ‚ 09.02.2010

Timp de lectură: 2 minute

Nr. 1/2/87/09.02.2010

 

      Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că circulaţia feroviară la nivel naţional se desfăşoară în condiţii de iarnă, iar pe mai multe tronsoane trenurile circulă cu limitare de viteză şi pot ajunge la destinaţie cu întârzieri de maximum 35 de minute.

      La această oră, doar R 683 Constanţa – Bucureşti şi R 826 Cluj – Bucureşti înregistrează întârzieri de 20, respectiv 35 minute, în rest toate celelalte garnituri ajung în Bucureşti Nord conform orelor din mersul trenurilor.

      La nivel naţional, pe calea ferată nu sunt linii închise, dar viteza trenurilor care circulă pe raza mai multor judeţe din estul şi sudul ţării a fost adaptată la condiţiile meteo nefavorabile. De asemenea, vă informăm că în prezent sunt activate 4 comandamente de iarnă la nivel regional/local şi comandamentul central care monitorizează traficul feroviar.

    Monitorizarea circulaţiei în comandamentele de iarnă:

    – personal feroviar pentru intervenţie – 840

    – pluguri de zăpada în acţiune – 23 (pe raza regionalelor CF Bucureşti, Craiova, Galaţi şi Constanţa, unde vântul suflă cu 30-40 km/h) 
 

      Situaţie întârzieri Gara de Nord, la ora 12.00

      Sosire:

      – R 683 Constanţa – Bucureşti Nord – 20 de minute

      – R 826 Cluj – Bucureşti Nord – 35 de minute

      Celelalte trenuri aflate în grafic ajung în Gara de Nord conform orelor din mersul trenurilor

      Plecare:

    Toate trenurile pleacă din Gara de Nord conform orelor din mersul trenurilor

    Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor care, din cauza vremii nefavorabile, ajung la destinaţie cu întîrziere şi, totodată, recomandă publicului călător ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre întârzierile produse în traficul feroviar la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, la telefon 9521, sau la dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă din cadrul MTI, la următoarele numere de telefon: 021/9360 şi 021/318.66.09. 
 

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content