COMUNICAT DE PRESĂ‚ 10.12.2010

 

Nr. 1/2/656/10.12.2010
 
Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că circulaţia feroviară a fost închisă începând cu ora 11.30 între staţiile Poieni şi Brăişoru (pe relaţia Oradea- Cluj Napoca), după ce trenul Acc 1834 a lovit un tir care, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, a derapat şi a intrat în zona de siguranţă a căii ferate.
În urma impactului, locomotiva trenului a fost avariată iar remorca tirului s-a răsturnat peste cele două fire de circulaţie, blocând astfel traficul feroviar pe ambele direcţii de circulaţie. Până la eliberarea unui fir de circulaţie, care va permite reluarea traficului în scurt timp şi în condiţii de siguranţă, două trenuri de călători sunt oprite în staţiile CF adiacente, iar trenul Acc 1834 staţionează în linie curentă:
– Acc 1834, care circulă pe relaţia Timişoara Nord – Iaşi, staţionează în linie curentă de la ora 11.30;
– R 366-1 care circulă pe relaţia Braşov – Episcopia Bihor, staţionează în gara Brăişor de la ora 11.35;
– Ic 532 care circulă pe relaţia Oradea – Bucureşti Nord, staţionează în gara Poieni de la ora 12.31.
Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat, şi îi asigură că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop reluarea circulaţiei feroviare în condiţii de deplină siguranţă.
Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content