COMUNICAT DE PRESĂ‚ 13.02.2009

Nr. 1/2/37/13.02.2008

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA vă informează că circulaţia feroviară în vestul ţării, pe relaţia Caransebeş – Reşiţa, între staţiile Cornuţel Banat – Brebu, a fost închisă, în această dimineaţă, începând cu ora 3.00, din cauza ninsorilor abundente, mai multe trenuri de călători fiind anulate.

Trenuri anulate pe relaţia Reşiţa Sud – Caransebeş:

– P 9158

– P 9160

– Acc 1762

Trenuri anulate pe relaţia Caransebeş – Reşiţa Sud

– P 9159

– R 699

â— Acc 1762 circulă de la Caransebeş la Timişoara Nord, fiind anulat doar pe relaţia Reşiţa Sud – Caransebeş

La faţa locului s-au deplasat echipele de intervenţie ale Regionalei CF Timişoara care în acest moment desfăşoară mai multe operaţiuni pentru ridicarea copacilor care, din cauza greutăţii zăpezii, au căzut pe firele de contact.

Înainte de efectuarea călătoriei, pasagerii sunt rugaţi să solicite din staţiile feroviare informaţii despre întârzierle care pot apărea în circulaţia trenurilor.