COMUNICAT DE PRESĂ 15.07.2014

Timp de lectură: 3 minute

Direcţia Relaţii Internaţionale şi Mass-Media

Servciul Relaţii Mass-Media                                                                                     Tel/Fax: 021/317.74.38 Tel.CFR: 122312; 122905

Nr.7/3/191/15.07.2014

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

Lucrări pentru ridicarea restricţiilor de viteză pe calea ferată, în valoare de 1.447.800,89 lei

 

 

Bucureşti, 15 iulie 2014

 

Compania Natională de Căi Ferate “CFR” SA organizează pe 4 august 2014 licitaţie deschisă pentru lucrări de reparaţii în vederea ridicării restricţiilor de viteză şi creşterea vitezei de circulaţie, în patru staţii de cale ferată de pe raza de activitate a Sucursalei Regionale Constanţa. Valoarea totală estimată a lucrărilor este de 1.447.800,89 lei, fără TVA, iar sursa de finanţare este asigurată din fonduri de la bugetul de stat.

 

Lucrările de reparaţii care se vor executa în staţiile Constanţa Port Gr. B, Palas Gr. A, Medgidia Gr A şi Tulcea Mărfuri nu au implicaţii în circulaţia trenurilor de călători de pe magistrala Bucureşti – Constanţa.

 

Reparaţiile curente la aparatele de cale, care au ca principal scop ridicarea restricţiilor şi sporirea vitezei de circulaţie a trenurilor, se vor desfăşura în Constanţa Port Gr. B, Palas Gr. A, Medgidia Gr A şi Tulcea Mărfuri. Lucrările vor consta în înlocuirea pieselor metalice sau a aparatelor de cale, a traverselor speciale din lemn, care nu mai corespund din punct de vedere tehnic, precum şi în rectificarea ecartamentului şi a nivelului solului.

 

Durata de valabilitate a contractului este de 30 de zile de la atribuire, iar criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut. Valoarea estimată a achiziţiei este de 1.447.800,89 lei, fără TVA, iar sursa de finanţare este asigurată din fonduri de la bugetul de stat. Termenul limită pentru primirea ofertelor este 04.08.2014, ora 10.00, deschiderea acestora urmând să aibă loc în aceeaşi zi la ora 11.00, la sediul Sucursalei Regionale Constanţa.

 

Anunţul de participare la procedura licitaţie deschisă, conţinând informaţii asupra modului de desfăşurare a procedurii, precum şi documentaţia de atribuire, sunt disponibile în Sistemul Electronic al Achiziţiilor Publice (S.E.A.P.), la adresa www.e-licitatie.ro., cu nr. 152177.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Compania Naţională de Căi Ferate CNCF „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

Şef serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content