COMUNICAT DE PRESĂ‚ 16.02.2012

Timp de lectură: 2 minute

BIROUL DE PRESĂ‚, INFORMAŢII ȘI RELAŢII CU PUBLICUL

Nr:1/2/57/16.02.2012

        Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că circulaţia feroviară pe raza Sucursalei Regionale CF Craiova se desfăşoară cu dificultate din cauza vremii nefavorabile, trenurile IR 13196, R 9004 şi R 9135 urmând să înregistreze întârzieri la sosirea în staţiile de destinaţie.

Traficul feroviar în partea de sud – vest a ţării este îngreunat de zăpada viscolită care se depune într-un strat foarte gros peste liniile de cale ferată.

În urma operaţiunilor de deszăpezire, echipele de intervenţie au eliberat gabaritul între staţiile Leu – Jianca, trenul R 9004 reluându-şi traficul spre Bucureşti, la ora 15.15, urmând să ajungă la destinaţie cu o întârziere de 120 de minute.

De asemenea, au fost îndrumate locomotive Diesel cu echipe de intervenţie pe relaţiile Plaiul Vulcăneşti – Pileşti şi Sălcuţa – Segarcea, unde se intervine de la ora 15.15 pentru deszăpezirea liniilor, astfel încât trenurile IR 13196, care circulă pe relaţia Craiova – Bucureşti Nord (prin Piteşti) şi R 9135, care circulă pe relaţia Craiova – Calafat, să-şi poată relua circulaţia în condiţii de siguranţă.

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest încident şi îi asigură că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop reluarea circulaţiei feroviare în condiţii de siguranţă.

De asemenea, CFR SA recomandă publicului călător ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre trenurile anulate şi despre întârzierile produse în traficul feroviar la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, la telefon 021/9521.    

Șef birou,

Oana Brânzan

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content