COMUNICAT DE PRESĂ‚ 16.12.2009

Nr. 1/2/479/16.12.2009

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că, circulaţia feroviară la nivel naţional se desfăşoară, şi la această oră în condiţii de iarnă.
Temperaturile scăzute din ultimele 24 de ore, completate de ninsorile abundente, viscolul puternic şi defecţiuni tehnice la locomotive îngreunează circulaţia feroviară la nivel naţional. La această oră, intervalele de întârziere s-au micşorat faţă de cele înregistrate în cursul zilei, trenurile de călători ajungând la staţia de destinaţie cu maximum 180 minute.
Situaţie întârzieri ora 17.00
Trenuri aflate în grafic, care vor ajunge cu întârzieri mari în staţia Bucureşti Nord
R 592 Timişoara – Bucureşti – 42 min
R 832 Braşov – Bucureşti – 100 min
Acc 1672 Galaţi – Bucureşti 189 min
P 3004 Braşov – Bucureşti Nord – 130 min
P 8122 Slobozia – Bucureşti – 179 min
Tren internaţional 462 Salonic – Bucureşti -100 min (la frontieră cu întârziere)
Tren internaţional 347-2 Viena – Bucureşti – 78 min

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat şi recomandă publicului călător ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre întârzierile produse în traficul feroviar la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, la telefon 9521, sau la dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă din cadrul MTI, la următoarele numere de telefon: 021/9360 şi 021/318.66.09.