COMUNICAT DE PRESĂ‚ 18.12.2009

Timp de lectură: 2 minute

 

Nr. 1/2/486/18.12.2009
 
Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că, traficul feroviar la nivel naţional se desfăşoară în condiţii de iarnă.
Trenurile aflate în parcurs care au ca destinaţie staţiile CF Cluj, Iaşi, Braşov, Craiova, Constanţa şi Timişoara, circula în condiţii de iarnă şi pot acumula întârzieri de maxim 30 de minute.
Trenurile care sunt în parcurs şi vin în staţia Bucureşti Nord înregistrează întârzieri de maximum120 min, iar cele care pleacă din Bucureşti Nord înregistrează întârzieri de până la 60 de min.
De asemenea, vă mai informăm că, în această dimineaţă, la ora 6.50, pe secţia de circulaţie Tecuci – Barboşi (Regionala CF Galaţi) a fost închisă deoarece un tir a fost lovit la trecerea la nivel dotată cu barieră automată, la intrarea în staţia CF Independenţa, de trenul Acc 1962 (care venea de la Iaşi). În urma impactului nu s-au înregistrat victime omeneşti, dar automotorul a fost avariat. La această oră, la faţa locului au ajuns deja toate echipele de intervenţie ale Regionalei CF Galaţi care, împreună cu autorităţile locale, desfăşoară lucrări pentru a scoate tirul din gabarit.
Menţionăm că, în acest moment, secţia CF Tecuci – Barboşi (Reg. CF Galaţi) este închisă pe ambele fire de circulaţie până la eliberarea gabaritului.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat şi recomandă publicului călător ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre întârzierile produse în traficul feroviar la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, la telefon 9521, sau la dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă din cadrul MTI, la următoarele numere de telefon: 021/9360 şi 021/318.66.09.

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content