COMUNICAT DE PRESĂ‚ 19.02.2009

Nr. 1/44/19.02.2009 
 

   
      Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că în urma avetizării cu cod galben, transmisă de Administraţie Naţională de Meteorologie, pentru regiunile din sudul şi sud-estul ţării, Regionala CF Bucureşti a format comandamentul regional de iarnă. Acesta funcţionează non-stop şi va fi monitorizat în permanenţă de comandamentul central de iarnă din cadrul companiei.

      Dispeceratele funcţionează în dispozitiv complet, regionalele de cale ferată fiind dotate cu utilaje de intervenţie – drezine pantograf, pluguri de zăpadă şi dispozitive de spart gheaţa – necesare în orice situaţie de urgenţă.

      De asemenea, vă informăm că un astfel de comandament funcţionează deja şi în vestul ţării, la nivelul Regionalei CF Timişoara.

    Înainte de efectuarea călătoriei, pasagerii sunt rugaţi să solicite din staţiile feroviare informaţii despre întârzierle care pot apărea în circulaţia trenurilor din cauza vremii nefavorabile.

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content