COMUNICAT DE PRESĂ‚ 20.01.2010

 

Nr. 1/2/4720.01.2010
 
 
Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că în acest moment deşi circulaţia pe calea ferată se desfăşoară în condiţii de iarnă, trenurile aflate în trafic ajung la destinaţie, în general, conform orelor din mersul trenurilor.
De asemenea, vă informăm că şi intervalul de întârziere a trenurilor care circulă în/dinspre Constanţa s-a redus la jumătate, comparativ cu situaţia cu care ne-am confruntat la prânz, garniturile ajungând, în prezent, în staţia de destinaţie cu maximum 40-50 de minute mai târziu.
Vă reamintim că pe tronsonul Bucureşti – Constanţa traficul feroviar se desfăşoară doar pe un singur fir, celălalt fir fiind închis pentru lucrări de reabilitare.
În prezent se menţin activate cele 6 comandamente de iarnă la nivel regional/local, pe raza regionalelor Bucureşti, Craiova, Braşov, Iaşi, Galaţi şi Constanţa care monitorizează traficul feroviar.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor care, din cauza vremii nefavorabile, ajung la destinaţie cu întîrziere şi, totodată, recomandă publicului călător ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre întârzierile produse în traficul feroviar la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, la telefon 021/9521, sau la dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă din cadrul MTI, la următoarele numere de telefon: 021/9360 şi 021/318.66.09.

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content