COMUNICAT DE PRESĂ‚ 23.06.2010

Timp de lectură: 2 minute

 

Nr. 1/2/361/23.06.2010
 
 
Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că circulaţia feroviară între staţiile Milova şi Radna (pe secţia CF Simeria – Arad, Regionala CF Timişoara) a fost reluată pe firul II de circulaţie, începând cu ora 14.34.
Vă reamintim că la ora 11.40 circulaţia trenurilor între staţiile Milova şi Radna (pe secţia CF Simeria – Arad, Regionala CF Timişoara) a fost închisă pe ambele fire de circulaţie din cauza prăbuşirii unui copac pe locomotiva trenului internaţional 376-1. În urma acestui incident nicio persoană nu a fost rănită, au fost rupte doar pantograful trenului R 376-1(care circula pe firul II) şi linia de contact a firului I de circulaţie.
Echipele de intervenţie se află şi în acest moment la faţa locului şi intervin pentru remedierea defecţiunii tehnice la linia de contact a firului I de circulaţie.
Trenuri care vor ajunge la destinaţie cu întârziere:
–                          trenul internaţional R 376-1 (Tg Mureş – Curtici) – 182 minute
–                          trenul R 526 (Arad – Teiuş) – 123 minute
–                          trenul R 372-1 (Sibiu – Curtici) – 80 minute
–                          trenul Acc 13392-1 (Războieni – Sighişoara) – 45 minute
Mulţumim călătorilor pentru înţelegere şi îi asigurăm că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au avut ca principal scop redeschiderea traficului în cel mai scurt timp şi desfăşurarea circulaţiei feroviare în condiţii de deplină siguranţă.
Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content