COMUNICAT DE PRESĂ‚ 23.06.2010

Timp de lectură: 2 minute

 

Nr. 1/2/360/23.06.2010
 
Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că, începând cu ora 11.40, circulaţia trenurilor între staţiile Milova şi Radna (pe secţia CF Simeria – Arad, Regionala CF Timişoara) a fost închisă pe ambele fire de circulaţie din cauza prăbuşirii unui copac pe locomotiva trenului internaţional 376-1. Menţionăm că nicio persoană nu a fost rănită. În urma acestui incident a fost rupt pantograful trenului R 376-1(care circula pe firul II), iar pe firul I de circulaţie a fost de asemenea ruptă linia de contact, între staţiile Milova şi Radna. În acest moment, nu există tensiune în linia de contact nici între staţiile Radna şi Conop.
Trenuri care staţionează:
–                          trenul internaţional R 376-1 (Tg Mureş – Curtici) este oprit la ieşire din gara Milova, de la ora 11.40.
–                          trenul R 526 (Arad – Teiuş) staţionează în Radna, de la 12.38,
–                          trenul R 372-1 (Sibiu – Curtici) staţionează în Conop, de la 12.55
–                          P 2711 (Petroşani – Arad) staţionează în Conop, de la 12.45.
Echipele speciale de intervenţie au ajuns la faţa locului şi intervin cu utilaje şi personal specializat pentru îndepărtarea copacului căzut pe locomotiva trenului şi pentru repunere sub tensiune a liniei de contact, astfel încât trenul internaţional să-şi reia circulaţia spre staţia de frontieră Curtici, cu o locomotivă diesel de ajutor.
Mulţumim călătorilor pentru înţelegere şi îi asigurăm că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop redeschiderea traficului în cel mai scurt timp, şi desfăşurarea circulaţiei feroviare în condiţii de deplină siguranţă.
Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content