COMUNICAT DE PRESĂ‚ 25.02.2009

Nr. 1/57/25.02.2009 
 

    De acord,

    Director General

    Viorel Scurtu 
 
 

      Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că în perioada 2 martie- 31 martie 2009, pe raza Regionalei CF Craiova, se vor derula lucrări de verificare şi întreţinere curentă la linie, pe secţia de circulaţie Craiova – Piatra Olt. În această perioadă vor interveni modificări în graficul de circulaţie a două trenuri de rang superior, astfel:

      – R 802/802-1 şi R 803/803-2 care circulă pe secţia Sibiu – Craiova şi retur, vor fi anulate între staţiile Piatra Olt – Craiova, unde este linie simplă, şi retur, şi vor circula fără modificări pe distanţa Sibiu – Piatra Olt şi retur. În zilele de sâmbătă şi duminică, acestea vor circula pe întreaga distanţă.

      Înainte de efectuarea călătoriei, pasagerii pot solicita informaţii suplimentare la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, la tel: 021/9521 în trafic local sau pe site-ul https://www.cfr.ro/calatori/ şi https://www.cfr.ro/cfrsa

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content