COMUNICAT DE PRESĂ 25.07.2014

Gara de Nord găzduieşte Train Delivery între 25-27 iulie 2014
 
Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA îi invită pe bucureşteni, dar şi pe călători, să participe de vineri până duminică la evenimentele culturale care se vor desfăşura în Gara de Nord, cu ocazia celei de a doua ediţii a Train Delivery.
Gara de Nord va fi în perioada 25 – 27 iulie 2014 locul de întâlnire al pasionaţilor de arte, muzică, filme şi trenuri pentru a doua ediţie a Train Delivery, eveniment urban-feroviar care își propune să revitalizeze un spațiu simbolic al Bucureștiului. 
Train Delivery, organizat de Street Delivery, Fundația Cărturești și CFR SA, promovează în colaborare cu structurile din cadrul Poliţiei TF spațiul public de calitate. Pe parcursul celor trei zile, poliţiştii de la Transporturi Feroviare vor împărţi pliante şi vor oferi informaţii despre cum pot fi prevenite faptele antisociale, furturile, cerşetoria, precum şi alte fapte de tulburare a ordinii şi liniştii publice, stând de vorba cu oamenii şi recomandându-le măsuri de autoprotecţie pentru combaterea tâlhăriilor, furturilor de sau din bagaje şi din buzunare.
Participanţii la Train Delivery, dar şi călătorii, care folosesc serviciile companiilor feroviare, vor putea folosi gratuit, începând de vineri 25 iulie 2014, reţeaua Wi-Fi din Gara de Nord, cea mai mare staţie de cale ferată, unde zilnic sosesc şi pleacă peste 200 de trenuri şi deserveşte în medie 10.000 de pasageri/zi.
Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content