COMUNICAT DE PRESĂ 26.09.2014

Timp de lectură: 3 minute

Direcţia Relaţii Internaţionale şi Mass-Media

Servciul Relaţii Mass-Media                                                                                             Tel/Fax: 0213177438 Tel.CFR 122312; 122905

Din 29 septembrie, în Gara de Nord – expoziție de fotografie “Călătorie spulberată”

Bucureşti, 26 septembrie 2014

Gara de Nord găzduieşte începând de luni 29 septembrie 2014, ora 13.00 şi până duminică, 05 ocotmbrie 2014, expoziția de fotografie “Călătorie spulberată”.

Evenimentul se desfășoară în semn de solidaritate cu familiile pasagerilor zborului malaezian MH17 și are drept obiectiv atragerea atenției opiniei publice internaționale asupra nevoii de a menține normalitatea în derularea cursului vieții.

În cadrul expozitiei sunt expuse fotografii realizate de o echipă de tineri fotografi, împreună cu îndrumătorii lor de la Centrul de Cercetare în Domeniul Vizualului din cadrul Colegiului Național “Ion Neculce” din București.

Vă reamintim că deschiderea oficială a evenimentului “Călătorie spulberată” a avut loc, miercuri, 24 septembrie 2014, la sediul Ministerului Transporturilor.

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Şef serviciu