COMUNICAT DE PRESĂ‚ 27.01.2010

Timp de lectură: 2 minute

 

Nr. 1/2/65/27.01.2010
 
 
Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că circulaţia feroviară la nivel naţional se desfăşoară în condiţii de iarnă, iar trenurile pot ajunge la destinaţie cu întârzieri de 10 – 15 de minute.
Din cauza temperaturi foarte scăzute înregistrate în majoritatea judeţelor ţării, cu excepţia celor din partea de vest, pe anumite secţii de circulaţie viteza trenurilor este în continuare adaptată la temperaturile scăzute care se înregistrează şi la nivelul şinei.
În prezent, din cauza limitărilor de viteză, trenul Ic 558 care vine de la Bicaz, va ajunge în Gara de Nord cu 50 de minute întârziere, deoarece pe raza Regionalei CF Galaţi circulă cu limitare de viteză pe secţia Adjud – Buzău -Făurei.
Situaţie întârzieri Gara de Nord, la ora 10.30
Sosire:
– R 680 Constanţa – Bucureşti Nord – 10 minute
– Ic 558 Bicaz – Bucureşti Nord – 50 minute (vine prin Galaţi, unde sunt impuse limitări de viteză din cauza temperaturilor scăzute înregistrate la nivelul şinei)
– R 473 Budapesta – Bucureşti Nord – 60 minute (a intrat cu întârziere la graniţă)
Celelalte trenuri aflate în grafic ajung în Gara de Nord conform orelor din mersul trenurilor
Plecare
– trenurile pleacă regulat din Gara de Nord
Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor care, din cauza vremii nefavorabile, ajung la destinaţie cu întârziere şi, totodată,recomandă publicului călător ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre întârzierile produse în traficul feroviar la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, la telefon 021/9521.
Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content