COMUNICAT DE PRESĂ 28.01.2014

Timp de lectură: 2 minute

SERVICIUL COMUNICARE                                                                               Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR: 122312

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

ora 07.30

 

Trenurile circulă pe toate rutele feroviare

 

 

Bucureşti, 28 ianuarie 2014

 

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA informează că traficul feroviar este deschis la această oră pe toate magistralele de cale ferată, circulaţia trenurilor fiind însă adaptată la condiţii meteo nefavorabile.

 

 

Echipele de intervenţie patrulează atât pe timp de zi, cât şi în cursul nopţii cu utilaje pentru deszăpezirepe toate secţiile de cale ferată de pe raza judeţelor afectate de viscol, astfel încât toate trenurile aflate în circulaţie să ajungă în siguranţă la destinaţie. Aceeaşi operaţiune de curăţare a liniilor şi a macazurilor este asigurată permanent de angajaţii feroviari în gări şi la intrarea în staţii.

 

Precizăm că decizia operatorilor feroviari de anulare a unui număr de trenuri în aceste zile este necesară deoarece în condiţii de iarnă se prelungesc timpii de parcurs, însă garniturile aflate în grafic asigură legătura pe calea ferată cu toate judeţele.Link situaţie detaliată:

https://cci.cfr.ro/mt/default.asp

Angajaţii companiilor feroviare au fost şi vor fi la dispoziţia călătorilor prin informarea permanentă despre modificările care intervin în graficul trenurilor, precum şi prin intervenţia permanentă cu utilaje pentru deszăpezire, astfel încât circulaţia trenurilor să se desfăşoare în condiţii de siguranţă toate rutele de cale ferată.

 

De asemenea, le reamintim pasagerilor care doresc să renunţe la călătorie, că au posibilitatea de a primi* contravaloarea biletelorpentru traseul neefectuat. Recomandăm opiniei publice ca înainte de plecarea la drum să se informeze telefonic la Gara CFR din localitatea de plecare pentru informații actualizate despre mersul trenului cu care intenționează să călătorească.

Link lista cu numerele de telefon de la staţiile CFR:

https://www.cfrcalatori.ro/147

 

Companiile feroviarecer scuze pasagerilor pentru întârzierile înregistrate în trafic, din cauza vremii nefavorabile, şi le multumeşte pentru înţelegere, context în care îi asigurăcă toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop circulaţia trenurilor în condiţii de siguranţă.

 

Şef serviciu

Oana Brânzan

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content