COMUNICAT DE PRESĂ 28.03.2014

Direcţia Relaţii Internaţionale şi Mass-Media

Servciul Relaţii Mass-Media                                          Tel/Fax: 0213177438 Tel.CFR 122 312; 122905

Nr.7/3/92/28.03.2014

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

Bucureşti, 28 martie 2014

 

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA informează că circulaţia trenurilor pe tronsonul de cale ferată Simeria – Petroşani a fost oprită timp de două ore, în noaptea de joi spre vineri, din cauza unui incident feroviar produs de un utilaj tehnologic care a lovit un stâlp de electricitate, iar acesta s-a prăbuşit peste şine, blocând traficul feroviar între staţiile Bretea Triaj şi Călan, din judeţul Hunedoara.

 

Circulaţia trenurilor s-a reluat la ora 0:38 pe firul I, cu tracţiune diesel, începând cu ora 3:04 trenurile circulând cu tracţiune electrică. În urma acestui incident feroviar, 3 trenuri de călători au înregistrat întârzieri totale de 343 minute.

 

O comisie de specialişti feroviari va stabili cauzele care au condus la producerea acestui incident feroviar.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

Serviciul Relatii Mass-Media

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content