COMUNICAT DE PRESĂ 28.08.2014

Timp de lectură: 3 minute

Direcţia Relaţii Internaţionale şi Mass-Media

Servciul Relaţii Mass-Media                                                                                                Tel/Fax: 021/317.74.38 Tel.CFR: 122312; 122905

Nr.7/3/248/28.08.2014

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Bucureşti, 28 august 2014

 

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA vă informează că în această dimineaţă, în jurul orei 07.35, circulaţia feroviară între staţiile Voşlăbeni şi Izvorul Mureşului a fost închisă din cauza deraierii unui vagon (de un boghiu), din compunerea unui tren de marfă.

 

Garnitura avea în compunere 17 de vagoane încărcate cu motorină şi circula pe relaţia Zalău Nord – Coteşti. Menţionăm că în urma deraierii vagonului nu există scurgeri de motorină, toate organele abilitate să intervină în astfel de situaţii fiind deja anunţate. La faţa locului se va deplasa un vagon de ajutor cu care se va interveni pentru repunerea pe şină a vagonului deraiat, urmând ca în cel mai scurt timp, după finalizarea operaţiunilor de intervenţie, traficul feroviar să se reia în condiţii de siguranţă pe ruta Voşlăbeni – Izvorul Mureşului.

 

Doua trenuri au fost oprite temporar în staţiile Izvorul Mureşului şi Voşlăbeni, călătorii fiind transbordaţi cu mijloace auto pe porţiunea Izvorul Mureşului – Voşlăbeni, de unde își vor putea continua călătoria cu trenul.

 

Pasagerii care doresc să renunțe la călătorie pot primi, la cerere, contravaloarea biletelor pentru parcursul neefectuat, conform Regulamentului de transport pe calea ferată și reglementarilor în vigoare. Mai multe detalii despre condițiile de restituire a tarifelor de transport sunt disponibile la

https://www.cfrcalatori.ro/2482 .

 

Companiile feroviare cer scuze călătorilor pentru neplăcerile cauzate de întreruperea circulației și informează că se depun toate eforturile pentru ca aceștia să ajungă în deplină siguranța la destinație.

                                                                                                                                                                                                                                             

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

Şef serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content