COMUNICAT DE PRESĂ 29.07.2014

Direcţia Relaţii Internaţionale şi Mass-Media

Serviciul Relaţii Mass-Media                                          Tel/Fax: 0213177438 Tel.CFR 122 312; 122905

Nr.7/3/206/29.07.2014

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

Bucureşti, 29 iulie 2014

 

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA vă informează că circulaţia trenurilor este temporar restricţionată pe relaţia  Târgu Jiu – Petroşani, din cauza lipsei de tensiune în linia de contact între staţiile  Valea Sadului – Livezeni .

Până la repunerea sub tensiune a liniei de contact, trenurile de călători aflate în graficul de circulaţie vor fi oprite temporar în gările de pe traseu, de unde vor fi remorcate cu tracţiune Diesel.

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA  întreprinde toate măsurile operative, astfel încât circulaţia feroviară în această zonă să fie reluată în cel mai scurt timp şi în condiţii de siguranţă.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content