COMUNICAT DE PRESĂ 29.08.2014

Timp de lectură: 3 minute

SERVICIUL RELATII MASS-MEDIA                                                                                  Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr:7/3/251/29.08.2014

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Circulaţie feroviară reluată în condiţii de siguranţă pe secţia privata Dorohoi – Iaşi

 

 

 

 

Bucureşti, 29 august 2014

 

 

 

O degajare de fum s-a produs în jurul ore 05.45 la un automotor din compunerea unui tren privat. Trenul 14816 circulă pe relaţia Dorohoi – Iaşi, secţie de cale ferată de asemenea privată, iar degajarea de fum s-a produs, între staţiile Dorohoi-Ungureni, la cel de-al doilea automotor.

 

Din informaţiile deţinute de CFR SA, călătorii au fost evacuaţi şi mutaţi în primul automotor, pentru a se evita orice pericol. Trenul şi-a reluat călătoria cu o întârziere de 53 de minute, spre Iaşi, având în compunere un singur automotor.

 

La ora 08.07, automotorul unde s-a produs degajarea de fum, a fosr retras în staţia Dorohoi, iar în acest moment circulaţia feroviară pe secţia privata Dorohoi – Iaşi se desfăşoară în condiţii de siguranţă.

 

                                                                                                                                                                                                                                             

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

Purtator de cuvant CFR SA

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content