COMUNICAT DE PRESĂ 29.10.2014

Timp de lectură: 3 minute

Direcţia Relaţii Internaţionale şi Mass-Media

Serviciul Relaţii Mass-Media                                                                                             Tel/Fax: 021/317.74.38 Tel.CFR: 122312; 122905

Nr.7/3/329/29.10.2014

CFR SA a închiriat în patru luni 140 de spaţii comerciale şi terenuri, în suprafaţă totală de 52.426 mp

Bucureşti, 29 octombrie 2014

La a IV-a etapă a sesiunii de închiriere spaţii şi terenuri din proprietatea privată a CFR SA, desfăşurată marţi 28 octombrie 2014, s-au închiriat 37 de spaţii/terenuri, în suprafaţă totală de 17.553 mp.

Proiectul imobiliar lansat de CFR SA pentru închirierea locaţiilor din proprietatea privată a companiei a ajuns la a IV-a etapă, fiind adjudecate până în prezent 140 locaţii (66 de spaţii comerciale şi 74 de terenuri), în suprafaţă totală de 52.426 mp.

Licitaţiile publice desfăşurate lunar în toate cele 8 sucursale regionale de cale ferată sunt incluse într-un proiect imobiliar care are drept scop dezvoltarea activităţii comerciale în staţiile de cale ferată, în contextul în care prin modernizarea gărilor s-a redimensionat şi îmbunătăţit aria comercială a companiei. Valorizarea spaţiilor şi a terenurilor reprezintă un proces complex de creştere a eficienţei economice, dar şi de a optimiza fluxul de numerar, necesar pentru a asigura condiţii şi servicii de calitate în gări.

Agenţii economici care doresc să se alăture acestui proiect imobiliar şi sunt interesaţi de condiţiile de participare la licitaţiile organizate de companie pentru închirierea spaţiilor/terenurilor pot consulta lunar site-ul companiei www.cfr.ro, domeniul Anunţuri/închirieri-vânzari, pot accesa direct link-ul (https://www.cfr.ro/index.php/ct-menu-item-3/ct-menu-item-15/inchirieri-vanzari) sau se pot adresa personalului din cadrul sucursalei regionale de cale ferată pe raza cărora se află locaţiile respective.

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Şef serviciu