COMUNICAT DE PRESĂ 29.12.2014

Timp de lectură: 2 minute

SERVICIUL RELATII MASS-MEDIA                                                                                      Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

Bucureşti, 29 decembrie 2014

 

Circulaţia trenurilor pe relaţia Buzău – Făurei – Galaţi este în acest moment suspendată, această măsură fiind necesară pentru a evita blocarea trenurilor în parcurs, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

 

În toată jumătatea de sud a ţării se circulă în continuare în condiţii de ninsoare viscolită şi vânt puternic, fiind necesară intervenţia permanentă cu pluguri pentru deszăpezirea liniilor. La această oră se patrulează cu pluguri pentru deszăpezire liniilor de cale ferată pe raza regionalelor Bucureşti, Constanţa şi Galaţi.

 

Există posibilitatea impunerii şi altor restricţii în circulaţia unor trenuri, în timpul operaţiunilor de intervenţie pentru deszăpezire a liniilor şi a macazurilor, ceea ce va genera întârzieri sau modificări în graficul de circulație. Această măsură este necesară pentru siguranţa călătorilor şi pentru evitarea blocajelor pe calea ferată. (link situație actualizată:https://cci.cfr.ro/mt/default.asp)

 

Recomandăm pasagerilor ca înainte de călătorie să apeleze telefonic Gara CFR din localitatea de plecare pentru informații actualizate despre mersul trenului cu care intenționează să călătorească. Link lista cu numerele de telefon de la staţiile CFR, https://www.cfrcalatori.ro/147

 

CFR SA cere scuze pasagerilor pentru întârzierile înregistrate în trafic, din cauza vremii nefavorabile, şi le multumeşte pentru înţelegere, context în care îi asigură că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop circulaţia trenurilor în condiţii de siguranţă.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content