COMUNICAT DE PRESĂ 30.01.2014

Timp de lectură: 2 minute

SERVICIUL COMUNICARE                                                                               Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR: 122312

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

ora 14.00

 

 

Bucureşti, 30 ianuarie 2014

 

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA informează că traficul feroviar se desfăşoară în condiţii de siguranţă pe întreaga reţea feroviară, în prezent utilajele intervenind pentru deszăpezirea liniilor pe secţiile restricţionate, astfel încât circulaţia trenurilor să fie reluată în condiţii normale de trafic.

 

Pe intervalele de staţii din sudul şi sud-estul ţării se menţin măsurile de restricţionare, iar în zonele în care este necesar trenurile circulă cu plug antemergător. De asemenea, se acţionează în continuare cu utilaje pentru deszăpezirea liniilor, astfel încât trenurile aflate în grafic să circule în condiţii de siguranţă.

 

Menţionăm că pe reţeaua feroviară interoperabilă nu sunt linii de cale ferată închise, garniturile aflate în grafic asigurând legătura cu toate judeţele (link situație actualizată: https://cci.cfr.ro/mt/default.asp)

 

Călătorii sunt rugaţi să solicite telefonic, înainte de a pleca la drum, informaţii despre ora de plecare sau de sosire a trenurilor, graficul orar fiind permanent actualizat. Link lista cu numerele de telefon de la staţiile CFR: https://www.cfrcalatori.ro/147

 

Companiile feroviare ţin legătura operativ şi centralizat astfel încât personalul de serviciu din trenurile aflate în parcurs, precum și cel din gări să colaboreze pentru a lua cele mai potrivite măsuri pentru prevenirea situaţiilor neplăcute pentru călători. Pasagerii care doresc să renunţe la călătorie au posibilitatea de a primi* contravaloarea biletelor pentru traseul neefectuat.

 

Le mulțumim pasagerilor pentru înțelegere în cazul întârzierilor înregistrate în trafic din cauza vremii nefavorabile și îi asigurăm că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop circulaţia trenurilor în condiţii de siguranţă.

 

 

Serviciul Comunicare

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content