COMUNICAT DE PRESĂ 30.12.2014

Timp de lectură: 2 minute

SERVICIUL RELATII MASS-MEDIA                                                                                     Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Pe calea ferată se asigură legătura cu toate marile oraşe

 

 

Bucureşti, 30 decembrie 2014

 

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA informează că la această oră toate magistralele feroviare sunt deschise şi se asigură legătura cu toate marile oraşe.

 

Pe intervalele de staţii din sudul şi sud-estul ţării se menţin anumite măsuri de restricţionare (circulaţie doar cu tracţiune diesel sau electrică) şi se intervine în continuare cu personal pentru deszăpezirea liniilor şi a macazurilor, astfel încât trenurile aflate în grafic să circule în condiţii de siguranţă.

 

Menţionăm că pe reţeaua feroviară interoperabilă nu sunt linii de cale ferată închise, garniturile aflate în grafic asigurând legătura cu toate judeţele (link situație actualizată: https://cci.cfr.ro/mt/default.asp)

 

Călătorii sunt rugaţi să solicite telefonic, înainte de a pleca la drum, informaţii despre ora de plecare sau de sosire a trenurilor, graficul orar fiind permanent actualizat. Link lista cu numerele de telefon de la staţiile CFR: https://www.cfrcalatori.ro/147

 

Companiile feroviare ţin legătura operativ şi centralizat astfel încât personalul de serviciu din trenurile aflate în parcurs, precumși cel din gări să colaboreze pentru a lua cele mai potrivite măsuri pentru prevenirea situaţiilor neplăcute pentru călători.

 

Le mulțumim pasagerilor pentru înțelegere în cazul întârzierilor înregistrate în trafic din cauza vremii nefavorabile și îi asigurăm că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop circulaţia trenurilor în condiţii de siguranţă.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content