Lucrare de modernizare unor staţii de cale ferată din România staţia Reşiţa Sud, jud. Caraş-

 

ANUNŢ PUBLIC
 
 
CNCF CFR SA – SUCURSALA TIMIȘOARA, titular al proiectului „Asistenţă tehnică privind pregătirea unor lucrări de modernizare a unor staţii de cale ferată din România – staţia Reşiţa Sud, jud. Caraş-Severin”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Caraş-Severin , în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, de emiterea aprobării de dezvoltarea pentru proiectul „Asistenţă tehnică privind pregătirea unor lucrări de modernizare a unor staţii de cale ferată din România – staţia Reşiţa Sud, jud. Caraş-Severin”, propus a fi amplasat în staţia CFR Reşiţa Sud.
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Caraş-Severin din Reşiţa, str. Petru Maior, nr. 73, în zilele de luni – vineri, între orele 10 – 15, precum şi la următoarea adresă de internet : w.w.w.apmcs.ro
Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunţ, până la data de 11.06.2010.
 
Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content