5 ianuarie 2016 – CFR SA oferă informaţii în timp real despre poziţia unui tren aflat în circulaţie

Timp de lectură: 2 minute

DIRECŢIA RELAŢII INTERNAŢIONALE ŞI MASS-MEDIA

Serviciul Mass-Media şi Marketing………………………………………………………..Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr: 17/2/3/05.01.2016

 

 

 

 

Comunicat de presă

 

 

CFR SA oferă informaţii în timp real despre poziţia unui tren aflat în circulaţie

 

 

 

Bucureşti, 05 ianuarie 2016

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA vă informează că circulaţia trenurilor este adaptată în continuare la condiţiile de iarnă.

 

Până la ora 14.00, niciun operator de transport feroviar de călători (de stat sau privat) nu a anunţat reducerea numărului de curse pentru această zi, în grafic fiind programate să circule peste 1600 de trenuri de călători şi de marfă pe reţeaua naţională.

 

Pentru informarea în timp real a călătorilor despre graficul de circulaţie al trenurilor, pe site-ul CFR SA este funcţional programul IRIS care oferă date despre poziţia exactă a unui tren aflat în circulaţie, program care poate fi accesat direct la adresa https://cfr.ro/index.php/cauta-tren.

 

De asemenea, pasagerii care pornesc în călătorie din gările București Nord, Brașov, Craiova şi Timișoara pot afla ora de plecare sau de sosire a unui tren tot pe site-ul companiei CFR SA, prin simpla accesare a link-ului https://www.cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/2273-camere-web.

 

Pe toată perioada de funcţionare a comandamentelor de iarnă, personalul CFR SA va menţine comunicarea cu operatorii de transport feroviar (OTF) şi va aviza condiţiile de circulaţie pe secţiile de cale ferată

 

.………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

 

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

Şef Serviciu Mass-Media CFR SA

Oana BRÂNZAN

 

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content