Precizare Adevarul de Craiova

Nr. 1/2/187/24.03.2010

Precizare
 

În legătură cu informaţiile apărute astăzi, 24.03.2010, în articol intitulat „CFR îţi spune data la care vei muri”, ediţia online a ziarului Adevărul de Craiova, sub semnătura domnului Bogdan Marica, biroul de presă al CNCF CFR SA este abilitat să facă următoarele precizări:
 

  1. Site-ul oficial al Companiei Naţionale de Căi Ferate CFR SA, companie naţională care administrează şi întreţine infrastructura feroviară publică, este https://www.cfr.ro/CFR_new/infrastructura.htm
  2. Site-ul www.infofer.ro este deţinut şi administrat exclusiv de SC Informatică Feroviară SA, societate comercială pe acţiuni, unde CNCF CFR SA are doar statut de unic acţionar. Calitate juridică a CNCF CFR SA, repetăm, de unic acţionar, nu are nicio legătură cu informaţiile sau anunţurile care se publică pe acest site.
  3. Referitor la acuzaţiile pe care le aduceţi companiei noastre, în paragraful cu subtitlul Peste o sută de răniţi în ultimii ani, ţinem să vă informăm că niciunul dintre accidentele feroviare, menţionate de autorul articolului, nu au fost provocate şi nu au avut drept cauză starea infrastructurii.

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA îşi exprimă surprinderea şi, totodată, totala dezaprobare pentru modul în care autorul articolului a corelat aspecte diferite, în realitate nelegate unele de altele, prezentându-le într-o astfel de manieră încât se inducă cititorilor concluzia conform căreia, în mod voit, CFR SA pune în pericol viaţa călătorilor. Această afirmaţie nu numai că afectează negativ imaginea companiei noastre, dar transmite un sentiment de nesiguranţă opiniei publice.

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content