02 ianuarie 2022 – Circulația feroviară închisă temporar între Crivina și Brazi

Serviciul Comunicare Mass-Media                 Tel/Fax: 021.311.70.80 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122312/122905

 

 

 

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Circulația feroviară închisă temporar între Crivina și Brazi

 

 

Bucureşti, 2 ianuarie 2022

 

Compania Națională CFRSA informează că traficul feroviar este temporar oprit , pe raza SRCF Bucuresti,intre Crivina si Brazi, din cauza unui incendiu produs la locomotiva DA a trenului 56300 GFR. Echipele de intervenție CFR și organele ISU se află la fata locului și intervin pentru stingerea incendiului,locomotiva fiind decuplata de la tren.Trenul circula pe firul I, iar la cererea ISU sa interzis circulația și pe firul II. Precizam ca este afectată circulația a 4 trenuri de calatori(1635,5021,1636 și 11634), care staționează în gările adiacente, până la redeschiderea circulației.

 

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA cere călătorilor pentru disconfortul creat de acest incident feroviar şi asigură că toate intervenţiile au ca scop redeschiderea traficului feroviar în condiţii de siguranţă.

 

 

………………………………………….. ………………………………………….. ………………………………………….. ………………………………………….. ………………………………………….

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – company care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă. .

 

 

 

 

Serviciul Comunicare Mass-Media

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content