02 ianuarie 2022 – Circulația feroviară redeschisă pe firul II între Crivina și Brazi

Serviciul Comunicare Mass-Media                 Tel/Fax: 021.311.70.80 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122312/122905

 

 

 

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Circulația feroviară redeschisă pe firul II între Crivina și Brazi

 

 

Bucureşti, 2 ianuarie 2022

 

Compania Națională CFR informează că, începând cu ora SA 19.07 traficul feroviar a fost redeschis în condiții de siguranță, pe firul II, între Crivina și Brazi.

Menționăm că, echipele ISU au acționat pentru stingerea incendiului, acesta fiind lichidat, iar circulația pe firul I se va relua după retragerea locomotivei și a trenului GFR, din linia curentă.

În intervalul 16.50 – 19.07, circulația trenurilor a fost interzisă, la solicitarea ISU, fiind afectate 15 trenuri de călători, care au staționat în gările adiacente.

 

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA cere călătorilor pentru disconfortul creat de acest incident feroviar şi asigură că toate intervenţiile au ca scop redeschiderea traficului feroviar în condiţii de siguranţă.

 

 

 

………………………………………….. ………………………………………….. ………………………………………….. ………………………………………….. ………………………………………….

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – company care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă. .

 

 

 

 

Serviciul Comunicare Mass-Media

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content