1 februarie 2024 – Circulație feroviară oprită temporar între stațiile Zăvestreni și Vadu Lat

Timp de lectură: 2 minute

SERVICIUL COMUNICARE MASS-MEDIA…………………………………Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

COMUNICAT DE PRESĂ

Circulație feroviară oprită temporar între stațiile Zăvestreni și Vadu Lat

București, 1 februarie 2024

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că traficul feroviar este oprit temporar la această oră între stațiile Zăvestreni și Vadu Lat, pentru accesul personalului de specialitate al SRCF București care face verificări și constatări la nivelul șinei, în urma temperaturilor scăzute înregistrate în cursul acestei dimineți.

Personalul de specialitate al Regionalei CF București este pe teren pentru verificarea stării liniei, pe firul II de circulație (firul I fiind închis pentru lucrări), și evaluarea situației în vederea reluării traficului. Până la redeschiderea circulației pe intervalul respectiv, trenurile de călători IR 1594, R 11500 și IR 1591 staționează temporar în gările adiacente.

Menționăm faptul că, în perioadele în care se înregistrează temperaturi negative în cursul nopții, personalul feroviar de specialitate al celor 8 sucursale regionale CF verifică permanent starea liniilor și a aparatelor de cale, iar dacă situația impune intervenții pentru remedierea eventualelor deranjamente la componentele feroviare, traficul se întrerupe temporar pentru a se asigura accesul echipelor de interventie.

Vă asigurăm că personalul CFR SA este activat și intervine operativ în zonele unde se înregistrează probleme și menţine permanent legătura cu dispeceratele operatorilor de transport feroviar atât de călători, cât şi de marfă, şi transmite operativ măsurile necesare care trebuie luate astfel încât să se asigure continuitate în circulaţia trenurilor.

Adresăm scuze călătorilor și îi asigurăm că personalul feroviar depune toate eforturile pentru reluarea traficului în cel mai scurt timp.

.………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content