1 februarie 2024 – Trafic feroviar RELUAT între stațiile Vânători – Mureni și Apața – Augustin

Timp de lectură: 2 minute

SERVICIUL COMUNICARE MASS-MEDIA…………………………………Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr.1/5/97/1.02.2024

COMUNICAT DE PRESĂ

Trafic feroviar reluat
între stațiile Vânători – Mureni și Apața – Augustin

București, 1 februarie 2024

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că circulația trenurilor a fost reluată, la ora 15:07, respectiv 15:14, între stațiile Vânători – Mureni și Apața – Augustin, pe firul II.

Reamintim faptul că, în intervalul orar 13:50 – 15:14, traficul feroviar a fost oprit temporar pe intervalele de stații Vânători – Mureni și Apața – Augustin, pentru accesul personalului de specialitate al SRCF Brașov care face verificări și constatări la nivelul șinei, în urma temperaturilor scăzute înregistrate la nivelul solului.

Până la redeschiderea circulației pe cele două intervale feroviare, trenurile de călători IR 1734 (Cluj Napoca – București Nord), IC 532 (Cluj Napoca – București Nord) și R 10030 (Brașov – Cluj Napoca) au staționat temporar, urmând să ajungă la destinație cu întârzieri.

Menționăm faptul că, în perioadele în care se înregistrează temperaturi negative, personalul feroviar de specialitate al celor 8 sucursale regionale CF verifică permanent starea liniilor și a aparatelor de cale, iar dacă situația impune intervenții pentru remedierea eventualelor deranjamente la componentele feroviare, traficul se întrerupe temporar pentru a se asigura accesul echipelor de inteventie.

Vă asigurăm că personalul CFR SA este activat și intervine operativ în zonele unde se înregistrează probleme și menţine permanent legătura cu dispeceratele operatorilor de transport feroviar atât de călători, cât şi de marfă, şi va transmite operativ măsurile necesare care trebuie luate astfel încât să se asigure continuitate în circulaţia trenurilor.

Adresăm scuzele necesare călătorilor și îi asigurăm că personalul feroviar al SRCF Brașov a depus toate eforturile necesare pentru finalizarea operativă a intervențiilor la suprastructura căii, astfel încât traficul să fie reluat în condiții de siguranță.

.………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content