1 februarie 2024 – Trafic feroviar RELUAT între stațiile VINGA și ȘAG

Timp de lectură: 2 minute

SERVICIUL COMUNICARE MASS-MEDIA…………………………………Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr.1/5/96/1.02.2024

COMUNICAT DE PRESĂ

Trafic feroviar reluat pe relația VINGA – ȘAG

București, 1 februarie 2024

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că circulația trenurilor a fost reluată, la ora 14:18, între stațiile Vinga și Șag.

Reamintim faptul că, în intervalul orar 12:55 – 14:18, circulația feroviară a fost închisă pe linia simplă Vinga – Șag, din cauza defectării unui tren privat de marfă în linie curentă, la km 37+300. Trenul privat de marfă, care aparține operatorului Constantin Group, efectua un transport pe relația Constanța Ferryboat – Aradu Nou și are în compunere 36 de vagoane goale.

Menționăm faptul că, până la sosirea locomotivei de ajutor, necesară pentru retragerea garniturii de marfă din linie curentă, trenurile de călători IR 73, care circulă în relația Curtici – București Nord, R 3115, care circulă în relația Timișoara – Oradea, R 2604, care circulă în relația Arad – Timișoara și R 2705, care circulă în relația Timișoara – Arad, au staționat temporar în gările Șag, Vinga, Valea Viilor, respectiv Orțișoara, acestea urmând să ajungă la destinație cu întârziere.

CFR SA adresează scuze călătorilor din trenurile staționate temporar și îi asigură că personalul feroviar al SRCF Timișoara a acordat tot suportul tehnic necesar operatorului privat de marfă pentru retragerea garniturii defecte în condiții de siguranță, operațiune necesară pentru redeschiderea liniei și reînscrierea în circulație a celor 4 trenuri de călători.

.………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content