1 februarie 2024 – Tren de marfă defect afectează traficul feroviar pe relația VINGA – ȘAG

SERVICIUL COMUNICARE MASS-MEDIA…………………………………Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr.1/5/93/1.02.2024

COMUNICAT DE PRESĂ

Tren de marfă defect afectează traficul feroviar pe relația VINGA – ȘAG

București, 1 februarie 2024

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că circulația feroviară este închisă la această oră pe linia simplă Vinga – Șag, din cauza defectării unui tren privat de marfă în linie curentă, la km 37+300.

Trenul privat de marfă, care aparține operatorului Constantin Group, efectua un transport pe relația Constanța Ferryboat – Aradu Nou și are în compunere 36 de vagoane goale.

Menționăm faptul că, până la sosirea locomotivei de ajutor, necesară pentru retragerea garniturii de marfă din linie curentă, trenurile de călători IR 73, care circulă în relația Curtici – București Nord, și R 3115, care circulă în relația Timișoara – Oradea, vor staționa temporar în gările Șag, respectiv Vinga.

Estimăm finalizarea operațiunii de retragere a garniturii defecte de marfă și redeschiderea liniei în circa 60 de minute.

CFR SA adresează scuzele necesare călătorilor din trenurile staționate temporar și îi asigură că personalul feroviar al SRCF Timișoara va acorda tot suportul tehnic necesar operatorului privat de marfă pentru retragerea garniturii defecte în condiții de siguranță, astfel încât reînscrierea în circulație a trenurilor de călători să se realizeze în cel mai scurt timp.

.………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content