1 februarie 2024 – UPDATE – Circulație reluată între stațiile Sântana și Șimian

SERVICIUL COMUNICARE MASS-MEDIA…………………………………Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

COMUNICAT DE PRESĂ

Circulație feroviară redeschisă între stațiile Sântana și Șimian

Bucureşti, 1 februarie 2024

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că traficul feroviar a fost reluat între stațiile Sântana și Șimian la ora 6:40, trei trenuri de călători, care au staționat temporar, fiind reînscrise în circulație.

Reamintim faptul că, în jurul orei 05:35, ca urmare a neasigurării unui conducător auto la o trecere la nivel cu calea ferată, situată între stațiile Sântana și Șimian, s-a produs lovirea autoturismului de către trenul IR 1734, la km 27+130.

Trenul IR 1734, care circulă în relația Arad – Oradea, a fost oprit la locul accidentului până la finalizarea cercetărilor desfășurate de către organele abilitate. De asemenea, alte 2 garnituri -IR 1542 și R 3113 -, care tranzitau intervalul respectiv, au staționat temporar până la finalizarea cercetărilor organelor abilitate și repunerea în circulație a trenului IR 1734, întrucât pe intervalul CF Sântana – Șimian este linie simplă.

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA transmite scuze călătorilor pentru disconfortul creat și îi asigură că reluarea traficului feroviar, în urma accidentelor rutiere, este strict condiționată de finalizarea cercetărilor desfășurate de organele abilitate la fața locului.

.………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content