1 martie 2023 – Traficul feroviar între Predeal și Timișu de Sus se desfășoară doar pe un singur fir de circulație

SERVICIUL COMUNICARE MASS-MEDIA…………………………………Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr: 1/5/202/01.03.2023

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Traficul feroviar între Predeal și Timișu de Sus se desfășoară doar pe un singur fir de circulație

 

Bucureşti, 1 martie 2023

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că traficul feroviar este oprit la această oră doar pe firul I de circulație între Predeal și Timișu de Sus din cauza unui accident rutier, produs pe podul rutier care traversează liniile de cale ferată,  de unde un autoturism a derapat și a căzut în gabaritul căii ferate. 

 

La fața locului s-a deplasat deja personalul de specialitate al SRCF Brașov pentru a asigura suportul tehnic necesar echipelor de intervenție ISU.

 

Menționăm faptul că, trenul R 3002, în fața căruia se află autoturismul prăbușit, va staționa până la eliberarea liniei CF, iar alte patru trenuri – IR 11534, IR 1623, IR 11633 și IR 11031 – sunt retrasate să circule pe firul II.

 

Adresăm scuzele necesare călătorilor și îi asigurăm că personalul feroviar și echipele de intervenție ISU acționează deja la locul accidentului, traficul feroviar pe firul I urmând a fi redeschis imediat ce condițiile de siguranță vor permite tranzitarea zonei respective.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content