1 martie 2024 – Trenurile circulă în condiții speciale între stațiile Chitila și Buftea

Serviciul Comunicare Mass-Media Tel/Fax: 021.311.70.80 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122312/122905

COMUNICAT DE PRESĂ

Trenurile circulă în condiții speciale pe relația Chitila – Buftea

București, 1 martie 2024

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că traficul feroviar pe intervalul Chitila – Buftea se desfășoară la această oră în condiții speciale, doar pe un singur fir, din cauza unui deranjament înregistrat la sistemul de semnalizare.

Personalul de specialitate al Regionalei CF București este pe teren pentru remedierea deranjamentului, interval orar în care circulaţia trenurilor se desfășoară doar pe un singur fir, sub atenta supraveghere și dirijare a traficului de către personalul feroviar.

Menționăm faptul că, trenurile care circulă la această oră între stațiile Chitila și Buftea, pe firul I, înregistrează staționări de 15-20 de minute/tren, pentru trecerea garniturilor și din sensul opus.

Adresăm scuzele necesare călătorilor și îi asigurăm că personalul feroviar al SRCF București depune toate eforturile pentru remedierea deranjamentului și reluarea circulației trenurilor în condiții normale de trafic.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Șef Serviciu

Oana Brânzan

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content