1 martie 2024 – UPDATE Trenurile circulă în condiții normale între stațiile Chitila și Buftea

Serviciul Comunicare Mass-Media Tel/Fax: 021.311.70.80 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122312/122905

COMUNICAT DE PRESĂ

Trenurile circulă în condiții normale pe relația Chitila – Buftea

București, 1 martie 2024

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că traficul feroviar pe intervalul Chitila – Buftea a fost reluat în condiții normale, începând cu ora 16:40.

Reamintim faptul că, în intervalul orar 13:30 – 16:40, trenurile au circulat doar pe un singur fir, între stațiile Chitila și Buftea, din cauza unui deranjament la sistemul de semnalizare, deranjament înregistrat după ce un utilaj al Primăriei, care acționa în zonă pentru curățenie, a rupt un cablu de semnalizare.

Menționăm faptul că, în intervalul orar necesar înlocuirii cablului rupt și restabilirea funcționării în condiții normale a sistemului de semnalizare, trenurile au circulat între cele două stații, doar pe firul I, din ambele sensuri, măsură necesară pentru a menține continuitate în trafic, însă cu staționare temporară pentru trecerea garniturilor și dintr-un sens și din celălalt.

Adresăm scuze călătorilor și îi asigurăm că personalul feroviar al SRCF București a depus toate eforturile necesare pentru remedierea deranjamentului și reluarea circulației trenurilor în condiții normale de trafic.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Șef Serviciu

Oana Brânzan

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content