10 martie 2020 – CFR SA a redeschis luni circulația feroviară și pe firul II, între stațiile Fărcașele și Dragănești Olt

Serviciul Comunicare Mass-Media                Tel/Fax: 021.311.70.80 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122312/122905

Nr.1/5/75/10.03.2020

 

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

CFR SA a redeschis circulația feroviară și pe firul II,

între stațiile Fărcașele și Dragănești Olt

 

 

 

 

Compania Natională de Căi Ferate CFR SA vă informează că luni, 09 martie 2020, a fost redeschis traficul feroviar pe firul II, între stațiile Fărcașele și Dragănești Olt.

 

Vă reamintim că circulația feroviară pe firul I, între stațiile Fărcașele – Drăgănești Olt, a fost redeschisă în data de 20 februarie 2020.

 

Circulația feroviarăpe secția CF București – Craiova a fost închisă luni, 17 februarie 2020, după ce 13 vagoane din compunerea unui tren privat de marfă au deraiat între stațiile Fărcașele – Dragănești Olt, acest eveniment feroviar fiind anchetat de o comisie mixtă Procuratură/Agenția de Investigare Feroviară Română (AGIFER).

 

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. mulțumește călătorilor pentru înțelegere şi îi asigură că toate intervenţiile desfăşurate în zona deraierii trenului privat de marfă au avut drept scop reluarea circulației trenurilor pe ruta directă București – Craiova în condiţii de siguranţă.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

 

 

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Skip to content