11 februarie 2024 – Tren privat de marfă defect între Apața și Augustin, pe firul II

Serviciul Comunicare Mass-Media Tel/Fax: 021.311.70.80 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122312/122905

COMUNICAT DE PRESĂ

Tren privat de marfă defect între Apața și Augustin, pe firul II

Bucureşti, 11 februarie 2024

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA vă informează că un tren privat de marfă, care aparține operatorului GFR, a rămas defect între stațiile Apața și Augustin, pe firul II, defecțiune care implică închiderea temporară a circulației.

Trenul IC 531, care circulă în relația București Nord – Cluj Napoca, este oprit temporar în stația Apața, acesta urmând să fie reînscris în circulație după retragerea garniturii de marfă defecte. Timpul estimat pentru reluarea traficului pe firul II este de circa 60 de minute.

Menționăm faptul că, firul I Apața – Augustin este închis pentru lucrări de modernizare.

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA transmite scuze călătorilor pentru disconfortul creat și îi asigură că personalul feroviar al SRCF Brașov întreprinde toate demersurile necesare pentru retragerea trenului privat de marfă din linie curentă și redeschiderea circulației pe firul II în cel mai scurt timp.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Șef Serviciu

Oana Brânzan

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content