11 februarie 2024 – UPDATE Trafic feroviar reluat pe relația GLIGOREȘTI – LUDUȘ

Timp de lectură: 2 minute

SERVICIUL COMUNICARE MASS-MEDIA…………………………………Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

COMUNICAT DE PRESĂ

Traficul feroviar a fost reluat pe relația GLIGOREȘTI – LUDUȘ

București, 11 februarie 2024

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că circulația trenurilor a fost reluată, la ora 14:03, între stațiile Gligorești și Luduș.

Reamintim faptul că, în intervalul orar 12:03 – 14:03, circulația feroviară a fost închisă pe linia simplă Gligorești – Luduș, din cauza defectării unui tren privat de marfă în linie curentă, la km 327+400.

Trenul privat de marfă, care aparține operatorului Constantin Group, efectua un transport pe relația Constanța Ferryboat – Iernut și avea în compunere 35 de vagoane goale.

Menționăm faptul că, până la sosirea locomotivei de ajutor, necesară pentru retragerea garniturii de marfă din linie curentă, trenurile de călători IR 1745, care circulă în relația Târgu Mureș – Cluj Napoca, și R 4534, care circulă în relația Războieni – Târgu Mureș, au staționat temporar în gările Luduș, respectiv Gligorești, acestea urmând să ajungă la destinație cu întârziere.

CFR SA adresează scuze călătorilor din trenurile staționate temporar și îi asigură că personalul feroviar al SRCF Brașov a acordat tot suportul tehnic necesar operatorului privat de marfă pentru retragerea garniturii defecte în condiții de siguranță, operațiune necesară pentru redeschiderea liniei și reînscrierea în circulație a celor 2 trenuri de călători.

.………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content