11 februarie 2024 – UPDATE – Traficul feroviar a fost reluat între Apața și Augustin, pe firul II

Serviciul Comunicare Mass-Media Tel/Fax: 021.311.70.80 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122312/122905

COMUNICAT DE PRESĂ

Traficul feroviar a fost reluat între Apața și Augustin, pe firul II

Bucureşti, 11 februarie 2024

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA vă informează că circulația trenurilor a fost reluată între stațiile Apața și Augustin, pe firul II.

Reamintim faptul că, circulația feroviară a fost închisă între stațiile Apața și Augustin, pe firul II, din cauza defectării unui tren privat de marfă în linie curentă, firul I Apața – Augustin fiind închis pentru lucrări de modernizare.

Două trenuri de călători – IC 531, care circulă în relația București Nord – Cluj Napoca și R 3536, care circulă în relația Mediaș – Brașov, vor ajunge la destinație cu întârzieri de 155 de minute, respectiv 84 de minute, urmare staționării în gările Apața și Augustin, până la retragerea trenului defect de marfă din linie curentă.

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA transmite scuze călătorilor pentru disconfortul creat și îi asigură că personalul feroviar al SRCF Brașov a întreprins toate demersurile necesare pentru retragerea trenului privat de marfă din linie curentă și redeschiderea circulației pe firul II în condiții normale de trafic.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Șef Serviciu

Oana Brânzan

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content