11 ianuarie 2022 – Accident rutier între stațiile Nădab – Șimand

Timp de lectură: 2 minute

Serviciul Comunicare Mass-Media                Tel/Fax: 021.311.70.80 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122312/122905

 

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Accident rutier între stațiile Nădab – Șimand

 

 

București, 11 ianuarie 2022

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că astăzi, 11 ianuarie 2022, în jurul orei 16.00, ca urmare a neasigurării a unui conducător auto la o trecere la nivel cu calea ferată, situată între stațiile Nădab – Șimand, s-a produs lovirea autoturismului de către trenul privat Interregional 10501, care circulă în relația Timișoara Nord – Oradea.

 

Din informațiile transmise de la locului, pasagerii şi personalul feroviar din trenul Interregional nu au fost răniți, accidentul rutier soldându-se cu decesul unui pasager din autoturism.

 

Trenurile afectate de acest accident rutier, care au aşteaptat finalizarea cercetărilor de la fața locului, de către organele abilitate și redeschiderea circulaţiei, sunt următoarele:

 

INTERREGIONAL 10501, implicat în accidental rutier a ajuns în stația de destinație cu o întârziere de 189 minute;

● IR 1533 (care a preluat și călătorii din trenul R 3747)staționat în Șimand a ajuns la destinație cu o întârziere de 101 minute;

● IR 1537staționat în Șimanda ajuns la destinație cu o întârziere de 61 minute;

● R 3116 staționat în Nădaba ajuns la destinație cu o întârziere de 115 minute.

 

Traficul feroviar între Nădab – Șimand a fost redeschis la ora 19:12, toate trenurile staționate temporar, până la finalizarea cercetărilor de la locul accidentului rutier, fiind alimentate cu energie electrică și căldură.

 

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat și îi asigură că reluarea traficului feroviar, în urma accidentelor rutiere, este strict condiționată de finalizarea cercetărilor desfășurate de organele abilitate la fața locului.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

 

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content