11 ianuarie 2024 – Circulația trenurilor a fost perturbată pe raza SRCF Craiova

Serviciul Comunicare Mass-Media Tel/Fax: 021.311.70.80 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122312/122905

Nr.1/5/23/11.01.2024

COMUNICAT DE PRESĂ

Circulația trenurilor a fost perturbată pe raza SRCF Craiova

București, 11 ianuarie 2024

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că în cursul acestei dimineți, pe raza SRCF Craiova, în stația CF Răcari, s-au rupt pantografele locomotivelor trenului IRN 79 (CFR Călători). Personalul de specialitate al SRCF Craiova a intervenit pentru remediere cu drezina pantograf, fiind necesară scoaterea de sub tensiune a firului II Filiași – Răcari.

Circulația celorlalte trenuri de călători s-a realizat pe firul I Filiași – Răcari.

Tot în cursul acestei dimineți, pe raza SRCF Craiova, în stația CF Bălteni din cauza imposibilității manevrării unui macaz (temperaturi scăzute), a fost perturbată circulația a 4 trenuri de călători: RE 9262, R 9483, R 9484, RE 9259, care au staționat în gările adiacente până la remedierea deranjamentului..

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat de aceste deranjamente şi îi asigură că intervenţiile desfăşurate la faţa locului au avut și au drept scop redeschiderea circulației în cel mai scurt timp, în condiții de siguranță.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Serviciul Comunicare Mass-Media

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content