11 mai 2024 – Accident rutier între stațiile Voila și Făgăraș

Serviciul Comunicare Mass-Media                 Tel/Fax: 021.311.70.80 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122312/122905

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Accident rutier între stațiile Voila și Făgăraș

 

Bucureşti, 11 mai 2024

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că astăzi, 11 mai 2024, în jurul orei 07:25, ca urmare a neasigurării a unui conducător auto la o trecere la nivel cu calea ferată, situată între stațiile Voila și Făgăraș, s-a produs lovirea autoturismului de către trenul IRN 473, la km 74+380.

Din informațiile transmise de la fața locului, pasagerii şi personalul feroviar din trenul IRN 473 nu au fost răniți, fiind înregistrate însă persoane rănite și un decedat în rândul pasagerilor din autoturism.

Trenul, care circulă în relația Curtici – București Nord, este oprit la locul accidentului până la finalizarea cercetărilor desfășurate de către organele abilitate.

Până la reînscrierea în circulație a trenului IRN 473, următoarele 2 trenuri – R 2101 (Brașov – Sibiu) și R 2512 (Sibiu – Făgăraș) – vor staționa temporar în gările Voila, respectiv Făgăraș, deoarece pe intervalul respectiv este linie simplă.

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA transmite scuze călătorilor pentru disconfortul creat și îi asigură că reluarea traficului feroviar, în urma accidentelor rutiere, este strict condiționată de finalizarea cercetărilor desfășurate la fața locului de organele abilitate.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Șef Serviciu

Oana Brânzan

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content