11 martie 2024 – UPDATE A fost redeschis circulației firul I Urechești – Căiuți

Timp de lectură: 2 minute

SERVICIUL COMUNICARE MASS-MEDIA…………………………………Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

COMUNICAT DE PRESĂ

A fost redeschis circulației firul I Urechești – Căiuți

Bucureşti, 11 martie 2024

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că la ora 19:53 a fost redeschis circulației firul I Urechești – Căiuți, în condiții normale de trafic.

Reamintim faptul că, în această dimineață, în jurul orei 09:50, trenul IR 1541 a surprins și lovit un excavator la o trecere la nivel cu calea ferată, situată între stațiile Urechești și Căiuți, pe firul I, la km 21+669, accident rutier soldat cu o victimă și pagube materiale la locomotiva trenului și la infrastructura feroviară.

Trenul IR 1541 a fost reînscris în circulație din halta Căiuți, la ora 15:59, cu o locomotivă de ajutor, iar echipele de intervenție ale SRCF Galați au acționat în continuare cu personal specializat și utilaje de intervenție pentru înlocuirea elementelor infrastructurii feroviare avariate, în urma accidentului rutier de la TN km 21+669 – stâlp LC și fir de contact – și repunerea sub tensiune a liniei de contact pe firul I, între stațiile Urechești și Căiuți.

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA transmite scuze călătorilor pentru disconfortul creat și îi asigură că reluarea traficului feroviar, în urma accidentelor rutiere, este strict condiționată de finalizarea cercetărilor desfășurate de organele abilitate la fața locului, dar și a intervențiilor de remediere/înlocuire a componentelor infrastructurii avariate.

.………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content