13 iunie 2024 – UPDATE Circulație feroviară reluată pe relația București – Videle

SERVICIUL COMUNICARE MASS-MEDIA…………………………………Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Circulația feroviară pe relația București – Videle redeschisă la ora 17:18

București, 13 iunie 2024

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că circulația feroviară a fost reluată la ora 17:18 pe relația București – Videle, trenurile staționate temporar fiind reînscrise treptat în circulație.

Reamintim faptul că, traficul feroviar a fost închis temporar în intervalul orar 16:15 – 17:18, pe intervalul București Nord – Videle, din cauza defectării unui tren privat de marfă, între stațiile Vadu Lat – Zăvestreni, pe firul II, firul I fiind închis pentru lucrări de tip Quick Wins.

Menționăm faptul că, până la sosirea locomotivei de ajutor din Grădinari, necesară pentru retragerea garniturii de marfă din linie curentă, trenurile de călători care tranzitau intervalul Vadu Lat – Zăvestreni au fost oprite temporar în stațiile adiacente, acestea fiind reînscrise în circulație, odată cu redeschiderea liniei.

CFR SA transmite scuze călătorilor din trenurile staționate temporar și îi asigură că personalul feroviar al SRCF București a acordat tot suportul tehnic necesar operatorului de marfă pentru retragerea operativă a garniturii defecte și reluarea circulației în condiții de siguranță.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content