13 mai 2024 – Persoană lovită de IR 1582 între stațiile Basarabi și Dorobanțu, trafic restricționat pe un fir de circulație

SERVICIUL COMUNICARE MASS-MEDIA…………………………………Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr.1/5/404/13.05.2024

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Persoană lovită de IR 1582 între stațiile Basarabi și Dorobanțu,

trafic restricționat pe un fir de circulație

 

București, 13 mai 2024

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că traficul feroviar pe magistrala București – Constanța se desfășoară la această oră doar pe firul I între stațiile Basarabi și Dorobanțu, firul II fiind închis temporar după ce o persoană a fost accidentată mortal de trenul IR 1582.

În jurul orei 08:36, mecanicul trenului IR 1582 a anunțat că a accidentat o persoană surprinsă pe linia de cale ferată între stațiile Basarabi și Dorobanțu, pe firul II. Trenul IR 1582, care circulă în relația Constanța – București Nord, va staționa în zona accidentului până la finalizarea cercetărilor desfășurate de către organele abilitate.

De asemenea, menționăm faptul că, în intervalul orar necesar desfășurării cercetărilor la locul accidentului toate celelalte trenuri care circulă pe magistrala București – Constanța și retur vor avea graficul trasat între stațiile Basarabi și Dorobanțu doar pe firul I.

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA transmite scuze călătorilor pentru disconfortul creat și îi asigură că reluarea traficului feroviar, în urma accidentelor, este strict condiționată de finalizarea cercetărilor desfășurate de organele abilitate la fața locului.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content